SZÖVETSÉGÜNK STRATÉGIAI PARTNEREI

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM)

HTA és az NFM - 2015. július 03.

Stratégiai megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). A stratégiai együttműködést azzal a céllal írták alá a felek, hogy a közös jobbító szándék egészséges kompromisszumokkal hozzon eredményt. Az állam célja, hogy életszerű jogi környezetet teremtsen, és csak akkor avatkozzon be az emberek életébe, ha arra valóban szükség van. Mindezt csak széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetéssel lehet elérni, aminek eszköze a HTA-val megallapodás is.


Tovább az NFM weboldalára

Magyar Autós Szakmai Szövetség (MASZSZ)

HTA és a MASZSZ - 2014. július 08.

Stratégiai megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Magyar Autós Szakmai Szövetség (MASZSZ). A stratégiai együttműködést azzal a céllal írták alá a felek, hogy eredményesen lépjenek fel a közlekedésbiztonság javítása érdekében, különös tekintettel a gépjárművekre szerelt gumiabroncsok minőségére, állapotára, valamint az évszakváltásokra.


Tovább a MASZSZ weboldalára

Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)

HTA és a HITA - 2014. június 13.

Stratégiai megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA). A két szervezet célja, hogy a jövőben szakmai partnerként dolgozzon a jelenleg is húzóágazatnak számító magyarországi járműipar további fejlesztésén.


Tovább a HITA weboldalára

Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)

HTA és a MABISZ - 2013. október 15.

Stratégiai megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). A két szervezet célja, hogy összefogásuk eredményeként biztonságosabbá váljon a hazai közúti közlekedés.


Tovább a MABISZ weboldalára

GRSP MAGYARORSZÁG

HTA és a GRSP Magyarország - 2013. szeptember 24.

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a GRSP Magyarország – Partnerség a Közlekedésbiztonságért Magyarországi Egyesület. A két szervezet együttműködésének egyik fő célja, hogy a biztonságosabb közúti közlekedés érdekében közös programokkal bővítsék a gépjármű-tulajdonosok ismereteit.


Tovább a GRSP Magyarország weboldalára